top of page

Strategic Summit at CGHM2025

錨點 1

2024 Strategic Summit Agenda

Day 2 Hydrogen Strategic Summit

09:00 - 09:10

10 mins

Welcome Address

09:10 - 10:00

50 mins

[Opening Panel] Scaling Production and Deployment of Hydrogen
  • Strategies for increasing the production and deployment of hydrogen at scale

  • Discussing technological advancements and market opportunities in the hydrogen sector

  • Policy frameworks and regulatory measures to support the scaling of hydrogen projects

10:00 - 10:20

20 mins

[Keynote] Reserved for Silver Sponsor

Coffee Break & Exhibition

10:50 - 11:40

50 mins

[Panel] Financing the Transition: Making Projects Bankable
  • Exploring financial mechanisms and investment strategies to make hydrogen projects bankable

  • Addressing challenges in securing funding for hydrogen initiatives

  • Case studies and best practices in financing sustainable energy projects

11:40 - 12:10

30 mins

[Panel] The Crucial Role of Liquid Hydrogen in Sustainable Energy
  • Highlighting the significance of liquid hydrogen in achieving sustainable energy goals

  • Discussing the benefits and applications of liquid hydrogen in various industries

  • Opportunities for collaboration and innovation in the development of liquid hydrogen technologies

Lunch & networking break

Day 2 Afternoon - Strategic Summit

14:00 - 14:40

40 mins

[Panel] Harnessing Hydrogen to Decarbonise Hard to Abate Sectors
  • Examining the use of hydrogen to decarbonize industries with high emissions

  • Implementing hydrogen solutions to address challenges in hard-to-abate sectors

  • Potential for cross-sector partnerships and initiatives to drive decarbonization efforts

14:40 - 15:00

20 mins

[Case Study] Scaling up Green Steel Projects
  • Showcasing successful projects and initiatives focused on scaling up green steel production using hydrogen

  • Demonstrating the impact of green steel projects on sustainable development and carbon reduction

  • Lessons learned and best practices for accelerating the growth of green steel initiatives

Coffee Break & Exhibition

15:30 - 16:10

40 mins

[Panel] Fuelling the future: how hydrogen will power the Mobility, Aviation, and Shipping
  • Exploring the role of hydrogen in powering future mobility solutions, aviation, and shipping

  • Discussing innovations and trends in hydrogen fuel applications for transportation sectors

  • Collaboration opportunities and challenges in the adoption of hydrogen for sustainable transportation

16:10 - 17:00

50 mins

[Panel] Hydrogen Transportation and Storage: Emerging Technologies and Innovations
  • Highlighting emerging technologies and innovations in hydrogen transportation and storage

  • Addressing advancements in infrastructure development to support hydrogen distribution

  • Role of research and development in driving efficiency and reliability in hydrogen transportation and storage systems

17:00 - 17:10

10 mins

Closing Address
bottom of page