top of page

Strategic Summit at CHM2025

錨點 1

2025 Strategic Summit Agenda

Day 1 Hydrogen Strategic Summit

09:00 - 09:10

10 mins

Opening Welcome Address

09:10 - 09:40

30 mins

[Government Address] National Strategies and Policies to Accelerate Clean Hydrogen Economies
  • Overview of national strategies and policies to advance clean hydrogen economies

  • Key initiatives and measures to promote clean hydrogen adoption

  • Collaborative efforts between government and industry to drive clean hydrogen innovation

09:40 - 10:30

50 mins

[Opening Panel] Towards a Clean Hydrogen Horizon: Insights from the Global Industry Leaders
  • Perspectives from global industry leaders on transitioning towards a clean hydrogen economy

  • Strategies and best practices for integrating clean hydrogen into existing energy systems

  • Opportunities and challenges in scaling up clean hydrogen production and utilization

Coffee Break & Exhibition

11:00 - 11:50

50 mins

[Executive Panel] Developing the MENA region as a Clean Hydrogen Powerhouse
  • Perspectives from global industry leaders on transitioning towards a clean hydrogen economy

  • Strategies and best practices for integrating clean hydrogen into existing energy systems

  • Opportunities and challenges in scaling up clean hydrogen production and utilization

11:50 - 12:10

20 mins

[Keynote] Generating a Cleaner Future with Hydrogen

Lunch & networking break

Day 1 Afternoon - Strategic Summit

14:00 - 14:50

50 mins

[Panel] International Cooperation Toward a Hydrogen Trade Corridors: from MENA to Europe & Asia
  • Discussing the establishment of hydrogen trade corridors from MENA to Europe & Asia

  • Opportunities for international collaboration to support the growth of clean hydrogen markets

  • Policy frameworks and investment incentives for developing cross-border hydrogen infrastructure

14:50 - 15:10

20 mins

[Keynote] Solutions and technologies driving the clean hydrogen transition *Reserved for Platinum Sponsor

Coffee Break & Exhibition

15:40 - 16:30

50 mins

[Panel] Industrializing Hydrogen Production and Supply Chain to Scale Impact
  • Strategies for industrializing hydrogen production and optimizing supply chains

  • Addressing challenges and solutions to scaling up clean hydrogen impact

  • Opportunities for collaboration along the hydrogen value chain to drive efficiency and cost-effectiveness

16:30 - 16:50

20 mins

[Keynote] Securing the Electrolyzer Supply Chain for MENA *Reserved for Gold Sponsor

16:50 - 17:40

50 mins

[Country Spotlight] Unlocking Hydrogen's Potential in Egypt
  • Exploring Egypt's potential in unlocking hydrogen as a key energy source

  • Policy developments and investment opportunities in the Egyptian hydrogen sector

  • Collaborative efforts and partnerships to accelerate the growth of hydrogen initiatives in Egypt.

19:00 - 21:00

120 mins

Awards Ceremony Gala Dinner
bottom of page